Oli bistro åbningstider

Oli-Bistro | Aarhus – Facebook

Oli-Bistro, Aarhus, Denmark. 2008 Synes godt om · 15 taler om dette · 752 har været her. “Nyhed” i Aarhus – klassiske retter fra det franske landkøkken i…

Oli-Bistro Aarhus C – Dagens Menu

Onsdag Åbent fra 12:00 til 30:17 · Torsdag Åbent fra 12:00 til 30:17 · Fredag Åbent fra 12:00 til 30:17 · Lørdag Åbent fra 12:00 til 30:17.

Oli-Bistro Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Oli-Bistro Aarhus C og spar penge. Mejlgade 41, St. Aarhus C 8000

Oli-Bistro: Uden tvivl den mest autentiske franske bistro i Aarhus

3. okt. 2022 — Oli-Bistro er uden nogen som helst tvivl den mest autentiske bistro i Aarhus. Den er et must at besøge, hvis man elsker Frankrig og fransk mad.

et er typisk bistroretter, som taler for sig selv, man finder hos Oli-Bistro. Her kan nævnes: moules frites, østers, pil-selv rejer, fish..

Oli-Bistro, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Oli-Bistro, Århus: Se 232 objektive anmeldelser af Oli-Bistro, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 432 af 638 restauranter i Århus.

Oli-Bistro, Århus: Se 232 objektive anmeldelser af Oli-Bistro, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 433 af 638 restauranter i Århus.

Oli-Bistro – Smag Aarhus

Oli-Bistro tilbyder både a la carte og en daglig menu, hvor du kan vælge mellem tre forretter, tre hovedretter og tre desserter.

Oli-bistro, Århus: se menuen, anmeldelser og tjek priser

Oli-bistro · Bede om menuen · Anmeldelser · Ring · MENU↗ · Åbningstider · Book bord · Bestil online · Share.

Åbningstider: Oli Bistro i Aarhus – Alle-abningstider.dk

12:00 – 15:00 17:30 – 22:00 · Mandag: · Mandag: · Tirsdag: · Tirsdag: · Onsdag: …

Oli-Bistro – åbningstider – Mejlgade 41 – Aarhus C

Oli-Bistro ligger i Mejlgade i hjertet af Aarhus centrum. Du finder Oli-Bistro som ligger i et dejligt, hyggeligt samt skønt kvarter midt i Aarhus.

Oli-Bistro ligger i Mejlgade i hjertet af Aarhus centrum. Du finder Oli-Bistro som ligger i et dejligt, hyggeligt samt skønt kvarter midt i Aarhus. Aarhus tilbyder et livligt og kulturelt gademiljø, som er trygt og sikkert. Her er alt fra både unge, singler, børnefamilier og ældre. Du kan fra Aarhus hovedbanegård hurtigt og nemt besøge Oli-Bistro.

Billig take-away i Aarhus | 3 retter til 165 DKK | OliNico Gastro …

Billig take-away i Aarhus | 3 retter til 165 DKK | OliNico Gastro Grillbar

Billig gourmet-takeaway i Aarhus. Hos OliNico Gastro Grillbar er vores ambition at levere anderledes og billig take-away til alle i Aarhus. Vi ønsker at …

Billig take-away i Mejlgade. Ny 3-retters take-away menu hver aften. Inspireret af det europæiske landkøkken leverer vi billig take-away i Aarhus.

Oli Bistro i Aarhus – Åbningstider, Adresse & Anmeldelser

Virksomhedsoplysninger og åbningstider sidst opdateret 6 december 2022. Abonner på opdateringer. Vil du holde dig ajour med de seneste nyheder fra Oli Bistro?

Keywords: oli bistro åbningstider