Guld tuborg logo

Tuborg ændrer etiket på ikonisk øl – TV 2 – Nyheder

Tuborg ændrer etiket på ikonisk øl – TV 2

Tuborg Guld har en krystalklar gyldengul farve med en platinblond skumkrone. Byder på fyldig maltsmag med en sprød frisk bitterhed. Varmende sødlig maltduft med …

Guld Tuborg blev lanceret for 126 år siden.

Guld – Tuborg.dk

Tuborg Danmark Tuborg Danmark

Den er også kendt som ”Den Gyldne Dame”. Du oplever en elegant smag med god balance mellem tør fylde og livlighed. I glasset står den gyldent med hvidt skum.

Guld Tuborg: Peter Wibroes etiket får nyt look – Bureaubiz

26. aug. 2021 — Siden 1995 har ‘Den Gyldne Dame’ prydet etiketten på Tuborgs ikoniske pilsner, Guld Tuborg, der blev lanceret 100 år forinden i 1895. Den …

Produkter » Tuborg » Guld Tuborg – Carlsberg Danmark

Produkter » Tuborg » Guld Tuborg « Carlsberg Danmark

Guld Tuborg blev oprindeligt udviklet til eksport, og den blev lanceret herhjemme i 1895. Den er også kendt som ”Den Gyldne Dame”. Du oplever en elegant smag med god balance mellem tør fylde og livlighed. I glasset står den gyldent med hvidt skum. Duften er indtagende med anelser af frugt og en smule fennikel. Nyd f.eks. Guld Tuborg til kødretter med sovs og kartofler eller til milde oste.

Newsroom » Tuborg relancerer den ikoniske ‘Gulddame’

Newsroom » Tuborg relancerer den ikoniske ‘Gulddame’: Stiller serveringsbakken og bliver en del af festen « Carlsberg Danmark

Tuborgs ikoniske pilsner ‘Den Gyldne Dame’ får nu et nyt og mere moderne udtryk. Opdateringen sker i forbindelse med lanceringen af en ny smagsvariant, Guld Tuborg Passionsfrugt, som skal sikre, at pilsneren forbliver relevant for kommende generationer.

Tuborg ændrer ikonisk mærkat: »Gulddamen« skal være …

Tuborg ændrer ikonisk mærkat: »Gulddamen« skal være en moderne kvinde

I mere end 25 år har ‘Den Gyldne Dame’ prydet etiketten på Tuborgs ikoniske pilsner Guld Tuborg, men fremover kommer den til at se anderledes ud.

Tuborg ændrer ikonisk mærkat: ‘Gulddamen’ skal være en …

Tuborg ændrer ikonisk mærkat: ‘Gulddamen’ skal være en moderne kvinde | BT Samfund – www.bt.dk

I mere end 25 år har ‘Den Gyldne Dame’ prydet etiketten på Tuborgs ikoniske pilsner Guld Tuborg, men fremover kommer den til at se anderledes ud.

Ændrer ikonisk etiket efter 26 år – Ekstra Bladet

Ændrer ikonisk etiket efter 26 år – Ekstra Bladet

‘Gulddamen’ på Tuborgs Guld Pilsner får et nyt udseende

Nu ændrer Carlsberg ikonisk kvinde på øletiket

Keywords: guld tuborg logo, guld dame logo, gulddame logo, guld tuborg nyt logo